08 May 2011

Resepi Macaroons


Dulu, sangat teruja sebab berjaya belajar buat cupcakes. Alhamdulillah menjadi jugak walaupun decoration tak berapa cantik. Hehe. Takpe. Janji rasenya sedappp!

Sekarang, hati memberontak nak belajar buat biskut comel yang berwarna-warni nih. Ada yang mengatakan sangat payah dan cerewet nak buat macaroons. Sebab tu lah harganya hampir RM2 sebiji. 


Itu dia macaroons. Macam-macam warna dan rase. Oh, alangkah senangnya hati jika berjaya menghasilkan macaroons. Insya Allah. Sekarang mood tengah rajin menjenguk blog dan youtube. Itulah guru yang akan membantu saya nanti. Kena study resepi dan steps terlebih dahulu. Itu yang penting. Agak rumit jugak langkahnya. Sesiapa yang pernah cuba buat macaroons, share your experience with me. I'm really appreciate it :)


LOVES.



2 comments:

  1. x pernah buat.dan x pernah beli.. huhu..

    ReplyDelete
  2. wah bestnye macaroon, mmg sedap...ade juga hajat nak cuba. tapi belum kesampaian. hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...