11 November 2010

manfaat nuffnang


Sudah lebih 2 minggu tak update blog. Maklumlah sudah ada 'blog' yang baru. Blog ini makin lama makin terabai plak. Hari ni check nuffnang. OMG. Nuffnang dah ada kempen baru. Ni yang makin excited nak update blog tiap-tiap hari sekaligus dapat tambah traffic dan tambah $$$. Hehe. Alhamdulillah dah hampir setahun blog ni bersama nuffnang. Pendapatan yang diperoleh agak memberangsangkan. Sampai sekarang, saya masih tak tebus pendapatan. Nanti sampai masanya, InsyaAllah dapatlah merasa hasil 'titik peluh' dari blog nih. Hehe. Bukan pasal duit hendak diutamakan dan diceritakan. Setahun bersama nuffnang baru tahu sebenarnya nuffnang banyak manfaat. Tak caya tengok gambar nih :)


akaun pendapatan nuffnang
kempen nuffnang terbaru kat table atas
amount terpaksa dirahsiakan :P


sila klik pada gambar untuk lebih jelas


Ni kata kekunci or keywords pengunjung yang sampai ke blog ni. Tak sangka mereka-mereka yang taip keywords camtu leh sampai or klik ke blog nih. Kadang-kadang tajuk enrty boleh tambah traffic or pengunjung ke blog.

Nuffnang memang banyak manfaatnya. Antara yang lain dapat bertukar-tukar link blog iaitu dengan menggunakan Nuffnang Xchange. Dapat tahu lokasi pengujung. Last but not least dapat tambah kenalan blogger yang baru. Okey. Itu sahaja pasal nuffnang. Daa~


p/s : info berkaitan dengan nuffnang adalah hasil pemerhatian saya sendiri. tiada kena mengena dengan apa-apa or siapa-siapa. Giler skema ayat dalam post kali nih.




LOVES.







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...