27 November 2010

Contest Mimik Muka Menarik


Tengok tajuk contest pun dah macam tertarik dan menarik untuk join setelah ditagged oleh Shaofie. Godek punya godek ini dia tuan empunya Contest Mimik Muka Menarik Nurul Ashikin Amran.


Dah lama rupanya contest ni dah start. Bulan Oktober lepas. Tapi, masih berpeluang join cause tarikh tutupnya 25 December 2010. Bila terbaca tajuk contest ni terpikir ada ke gambar mimik muka menarik dalam simpananku? Inilah hasilnya setelah selongkar semua folder gambar yang ada.

Kedua-dua gambar ini adalah gambar candid. Dan inilah hasil mimik muka yang diambil secara candid. Menarik ke gambar nih? Tak kesahlah menarik ke tak sebab sekadar ingin berkongsi mimik mukaku ini dalam contest Cik Nurul Ashikin. Kenapa letak dua gambar? Sebabnya nak tunjuk kat korang persamaan mimik muka ni apabila gambarku diambil secara candid. Perasan tak persamaannya tu? Ish, takkan tak perasan kot. Terang terang dah nampak. Tengok tu dua-dua kening terangkat dan dua biji mata bulat terbeliak macam tu.



Mereka yang kena tagged ialah

1. Amira
2. Najmie
3. Aina



LOVES.





2 comments:

  1. uish..x perasan plak yg I di tag..hee..lme x jln2 kn..hehe..smpt ag x nk join ni??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...