11 November 2010

11.11.10


Alhamdullilah selesai semuanya.

Pertama, selesai sudah final exam. Just two papers only. Tapi, gapnya teramatlah panjang. Minggu pertama takde exam. Minggu kedua First paper. Minggu ketiga Last paper. Soalan exam taklah susah sangat. Tapi, kadang-kadang agak sukar nak recall apa yang telah diulangkaji. Pape pun, teruskan berdoa dan tawakal kepada Nya. All the best my friends!!

Keduanya, dapat siapkan thesis sebelum dateline yang diberikan. Terasa ringan sangat bahu apabila melihat thesis siap dijilid. Sayang plak nak submit. Hehe. Kadang-kadang macam tak percaya plak bila thesis dah setel semuanya. Iyelah. Bukan senang nak siapkan benda alah ni. Susah kot. Setiap hari membaca jurnal dan buku-buku yang berkaitan dengan tajuk thesis. Kemudian, perlu membuat rumusan, menaip ayat dan segala bagai. Pernah awal-awal dulu give up dengan thesis. Sebabnya kena banyak membaca. Taksuke dan taksuke. Tapi, syukur alhamdulillah selesai semuanya. Thanks kat kawan-kawan yang memberi sokongan. Really appreciate it. Lastly, no more nightmare :)

Tinggal lagi satu semester di UKM. Itu cerita next semester. Sekarang, mahu bergembira kerana beban dibahu sudah tiada. Mahu hargai cuti selama sebulan di Terengganu.



p/s : saya tahu ramai silent readers di sini. btw, thanks for viewing my blog. really appreciate it.




LOVES.




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...