16 April 2010

● Suara Siswa ●


Salam jumaat semua!!sejak akhir-akhir ni rajin plak nak update blog. Semangat giler!! Hehe. maklumlah papers for final exam tinggal lagi 2 papers. 1week 1paper. iluvit :)


okeh..kali ni nak share pasal Suara Siswa. Korang pernah tengok tak rancangan nih? Saya kadang-kadang je tengok. Almaklumlah duk di kolej. Mana la ada masa nak tengok tv. Kalo duk umah pun jarang-jarang je mengadap tv.

13 April ari tu berpeluang menjadi audience untuk rancangan Suara Siswa jam 10-11 malam di TV1. First time jumpe Dr. Fazley. Sangat peramah dan mesra okey. He's very NICE. Topik kali ni adalah "Jejak Kecemerlangan Siswa". Layannnnn~

Antara perkara yang dibincangkan adalah erti kecemerlangan dikalangan pelajar, sistem pendidikan di Malaysia, lepasan SPM perlu mengambil jurusan mengikut minat atau pasaran dan fungsi perpustakaan sama ada menjamin kecemerlangan pelajar atau tidak.

sebelum rancangan bermula
Dr Fazley beramah mesra dengan audience

panel-panel pada malam itu
hazwan (UKM), Sabri (Segi College), Syed (IPBA), Anuar (UM)

dapat jugak bergambar dengan dr. fazley selepas rancangan berlangsung
tapi agak hampa takleh ambik gambar berdua dengan Dr. Fazley :(

wakil daripada UKM
afiq, lia, yana, hana, leena, hazwan, suriani

siapa kita?
FAMILY PESTA 37~
haha
tetiba jer :P

mari melayan FIFA World Cup 2010 pada bulan Jun nanti
hehe
*macamlah minat bola*


LOVES.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...