27 March 2010

● award 2010 ●

salam hujung minggu semua. terima kasih kat Nurul Ain kerana telah memberi award nih kat Hasleena Ramlee. lame betul tak dapat award macam nih. hehe.



Anugerah Terhormat Top Blogger 2010. adeii...top sangat ke my blog?? i dont think so. huhu. banyak lagi kena belajar tentang blog nih. btw, thanks to Nurul Ain for this award. really appreciate it. we are 1 UKM. but, tak pernah jumpa pun. hehe.

hurm, nak bagi award nih kat kawan2 yang 'fresh' di dunia blog. nak bagi semangat kat diorang supaya terus berblog. hope korang sume suke. saya selalu jenguk blog korang. so, selalulah update blog ye!!! :)

Ok, basically this is what the regulations are:

# Thank & link the person that gave you the award.
# Pass this award onto 12 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
# Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.
The 12 top bloggers are:
LOVES.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...