16 March 2010

● after tioman ●

salam semua~

minggu ni asyik duk bercakap pasal tioman jer.hehe..

saya baru terperasan sesuatu yang begitu KETARA berlaku kat family Pesta Konvo 36 yang join Rehlah AJKD - Tioman.

pertama, sampai je UKM semua duk update status kat facebook dan ym.hehe.antaranya lebih kurang macam ni lah :

"baru sampai UKM. penat"
"tioman memang best! letih tapi happy"
"thanks to MT PK36"

-kedua, sape2 yang bawak kamera aritu terus upload gambar kat facebook. CEPAT dan PANTAS!! beratus2 jugak gambar :D
-ketiga, lepas upload gambar, family PK36 berlumba-lumba meng'komen' gambar!!haha.macam2 komen..layannnn~
-keempat, ramai dah tukar profile picture kat facebook!!sumenya berlatar belakang tioman!!


-kelima, family PK36 dah add Dino dalam facebook!!teruskan silaturahim.hehe
-keenam, meng'add' family PK36 yang xde lagi dalam facebook masing2.hehe.agaknya kalo xjoin rehlah, korang add tak family PK36 yang lain?? :P
-ketujuh, terus UPDATE BLOG pasal tioman!!-khas untuk blogger sahaja :)
-kelapan, Raja ditahan di wad akibat demam aritu.get well soon my friend~



LOVES.




2 comments:

  1. perkara pertama,ketiga,keempat,kelima,keenam dan ketujuh semua telah lakukan..haizzz...

    king,get weel soon...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...