27 February 2010

● sekolah menengah teknik terengganu ●


salam hujung minggu. post kali ni, berminat nak cakap pasal KAHWIN. tapi letak tajuk post nama sekolah. terbaeklah!! saya bersekolah di tiga buah sekolah menengah :)

kalo jumpa kawan2 sekolah, topik hangat ialah isu kapel dan kahwin. soalan yang selalu ditanya:

- "dia kapel ngan sape skrg?"
- "ehs, si A tu dah kawenlah dengan si B"

kawan-kawan sekolah dah agak ramai yang berkahwin. dah bertunang dan tunggu masa nak berkahwin pun ada jugak. cepat benar jodoh mereka. tapi, kebanyakkan kawan2 perempuan yang berkahwin dahulu. kawan2 lelaki? masih dengan dunia mereka. diakui kawan2 perempuan berkahwin dengan lelaki yang sudah berkerjaya. patutlah~


iha's wedding. penolong kelas masa form 5. sudah berkahwin!! tapi, yang sedihnya tak dapat join hari bahagia dia. i dont know that she already married!! gambar ni pun ambik dari facebook. FB yang menemukan kami kembali untuk berkongsi cerita. to iha..keep in touch ya!!


rafiqa sarah's wedding. majlis perkahwinan dia menemukan semula dengan classmate. happy yang teramat!! everyone looks different!! to piqa..semoga berbahagia :)


notakaki: terasa diri ini terlalu muda untuk melangkah ke alam perkahwinan walaupun ramai kawan2 sebayaku sudah berkahwin~


LOVES!!



2 comments:

  1. erk..?

    cekgu pon terase nak kawen da ke...
    ingt,jemput kami yee..
    ahakz...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...