26 February 2010

● i want more movies!! ●


hello readers!!
let's talk about movies!!!

valentine's day
dah tengok movie ni.memang best.
awal2 macam keliru sbb ramai sangat watak dalam cite ni.
but, overall memang best!!
dan
jika ada peluang, memang nak tengok lagi :)
nak donwload~


movie kedua.
tajuk cite baca sendiri la kt picture tu.
malas nak tulis.panjang sangat.
cite ni memang best compare to the wolfman.
hehe.macamlah dah tengok the wolfman :P
'org gsc' yg suggestkan tengok cite nih
so, layan jerla.tak terasa macam 2 jam tengok cite ni.
hehe.enjoy je dari awal sampai akhir.
tak nak cite lebih2.korang tengoklah sendiri.


ilham nak tulis pasal movie ni ambik dari blog epul
terasa amat jeles dengan dia
kenapa?
sebabnya
dia dah tengok niyang rapik!!!
nak tengok jugakkkk!!~
jom kawan2 :)


notakaki: walaupun assignments berlambak, tapi tetap nak tengok movies!!

LOVES!!




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...