16 February 2010

● february babies●

february babies
arbi gorges. lia luminos. sopi comel

first 'baby' yang gorges!!
ARBI
3 februari

asalnya memang tak tahu besday arbi 3 feb.kepelikan makin menjadi2 bila tengok facebook dia penuh orang wish 'HAPPY BIRTHDAY'.tanya nadia tak tau.tanya mai tak tahu jugak.hurm, dengan slumbernya wish kat facebook arbi.akhirnya, dia reply that comment.haha.so, betul la birthday norarbizatul laila!!rupanya dia tak display dia punya DOB kat facebook.apa lagi, terus menyebarkan virus '3feb arbi' kat kawan2.hehe.

serious cantik cupcakes yang kak lynn buat. sedap pun sedap.hehe.last minute order.nasib baik dapat.huhu.arbi excited and speechless.kenapakah??haha.


9 februari
lia luminos aka dot dot afiq boom :P

happy birthday lia!!hehe.plan dari awal sampai akhir dirancang oleh afiq boom.that day, kempunan nak celebrate kat McD.huhu.mana taknya, penuh giler orang kat sana.bukan penuh yang makan, tapi penuh yang study kat sana.hampeh betul.huhu.so, 'Kerang Amer' menjadi pilihan.amat tak puas hati dengan servis kedai itu.huhu.sila perbaiki servis anda ye.hehe.

kek yang lia dapat amat special coz boom yang tempah.haha.lia, afiq bagi hadiah apa???? :P


15 februari
sopi comel
opss..
comel lagi ke dah masuk 21 tahun dah :P

semalam di kuantan,teringat sesuatu.macam ada birthday seseorang.iye.memang tahu birthday dia.tapi,tak tak wish lagi.sebab tak sure.hehe.first time kot nak wish birthday kat dia.haha.balik umah, tengok facebook memang betul.tapi, masih tak wish lagi.konon2nya nak jadi orang last wish.hehe.sebelum pukul 12 tadi dah hantar mesej birthday.pukul 2 pagi lebih baru delivered mesej.kenapakah?dapat tak jadi orang last nih?haha.

HAPPY BIRTHDAY sopi.jangan nakal-nakal.umur dah 21 tahun dah :)


Happy birthday and the sweetest February.
Once a year I get the chance.
To wish you birthday cheer.
It pleases me no end to say,
I wish you another great year.
HAPPY BIRTHDAY TO ARBI, LIA AND SOPI.





4 comments:

  1. -kepelikkan besday arbi..hahaa...
    virus 3feb...wah....kak lynn mane nie...
    mmg la speechless...seprais rupenye...saye da cite A-Z psal clbrate bsday sye kat mak saye..haha.
    gelak2 je die...
    thnx pesta konvo..pape hal pasal UKM all about da pesta konvo....she already know ....~thnx mama

    ReplyDelete
  2. virus 3feb yg dpt dikesan awal2.haha.kak lynn yg buat cupcakes tu la.hehe.wahh..dh story kt mak..bagus2 :)

    ReplyDelete
  3. moral of da story:arbi,ko jgn x letak kat fb ye DOB ko...timbul tanda tanya di situ....

    cekgu:bkn sopi 15 FEB ke??nape 13???

    ReplyDelete
  4. salah taip tu..hehe..xperasan plak ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...