02 January 2010

● 0201 ●


salam hujung minggu semua.

hari ini 2 JANUARI 2009. hasleena ramlee very happy now. yeahh!! :D
kenapa?
ada dua perkara penting berlaku pada 2 januari.

first thing, my blog already 1 YEAR!!!
so,
HAPPY BIRTHDAY TO THE "PARTS OF ALL THE THINGS I AM"

yes. saya sudah berblog selama setahun. pada mulanya, just suka2 hidup dengan dunia blogging. tapi, tak sangka akhirnya sudah jatuh cinta dengannya. now, i got 66 followers and 9500++ viewers. walaupun tak sehebat dan tak popular seperti bloggers di luar sana, tapi itu sudah cukup bagi saya as your supports for my blog. melalui shout box dan komen2 yang membina, saya tahu ada mata-mata yang sudi melihat blog ini. terima kasih semua. i really appreciate u guys :D

my blog is not 'a diary'. i dont know how to describe about my blog. my bff- ejah said that my blog is something that told people the reality of the life. yes darling. i agreed with you.

bloggers vs new friends. through blogging, i found new friends. siapa yang tak suke dapat kawan yang sama hobi kan? hehe. walaupun tak bersua, blog dan facebook menjadi penghubung. i think it's unique because we look close each other although we never meet. we shared knowledge and information together. sometimes tried to help each other in this blogging world. oh. sangat berterima kasih kepada anda semua. thank you very much!!

ok. sudah cukup bercerita pasal blog.

perkara kedua : HAPPY BIRTHDAY TO NURUL AKMAL RAMLEE

happy birthday to you darling. dah umur 14 tahun. am i rite? haha. already form 2 dear. belajar elok2. jangan asyik berfriendster, berfacebook and berym je. study2. hehe. may Allah bless you. all the best for your life. sorie xde hadiah. alasan sebab kak na duk jauh. haha. inilah hadiah yang tak ternilai kot. hehe. i posted it in my blog. special la tu kan. enjoy your day k :D



LOVES.




1 comment:

  1. happy befday YUYU....n selamat ulang tahun blog Na :)..... jom pasar malam:D hehe...

    from : Butterfly:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...