17 February 2009

thanks flora~~


i got suprised!!!hurmm...how to story ek??mlm td tgh syok bace buku 25 malaysian short stories, tiba2 ade org ketuk pintu.selepas buka je pintu, xtgk lagi muka org tu, tiba2 jer wish happy valentine's day.hurmm,memang terkejut!!!dahla xkenal sape diorg tuh.erm, dat time still ngan muka yg terkejut, ntah pape tiba2 diorg bg present...lagilaa terkejut!!!...ehhe..dpt bear siap ader kad berbentuk love lagi.tya diorg sape yg bg present tu.yg peliknye diorg xtau..

bile bace jer card tu, dh tau sape yg bagi dat present.."specially for u, sis!"..hurmm...hanya dia sorang je yg pggl sis...thanks flora.i appreciate it!!memang suprise dpt present from u, but nope suprise coz dh tau sape yg bg.hihiiii...pape pun, thanks a lot!!sayang flora..=))

erm..teringat plak ms sek dulu pernah dpt bunga time valentine's day.awal2nye kitorg xpernah rapat pun..knl2 mcm tu jer.msh igt lagi time tu..my fren suruh pegi kat kete dia..so, pegi jerlaa..smpai je kat situ, dia terus bukak bonet kete..nampakla sejambak bunga ros merah..dlm hatiku tertanya knp ade bunga??time tu dh ramai budak2 lain tengok..barula teringat valentine's day.dh rase mcm sumthing different jer.hehe...tiba2 die ckp bunga tu for me.wowww..memang terkejut jugaklaa..ble tau dat roses 4 me, terus blah dari kete tu..hehe..malu loll~~..tp, sbb nak jaga hati die dpn sume org, pegi balik kt kete tu n time bunga tu..bile diingat semula, kelakar jugak sbb blah mcm tu n tiba2 dtg smula..hehe..still remember betapa susahnye nk bwk balik bunga tu.sorok dlm beg skolah lagi.bimbang my parents nmpak..hehe..nasib baik muat letak dlm beg..tu pun jambangan bunga tu dh hmpr rosak..hihii..

tu sume kenangan ms sek..i still remember dat..now, my fren tu dh bahagia ngan teman istimewanya..=))

10 comments:

  1. kinda surprise too,though!..
    ingatkan apela yg u tbe2 msg..
    HAHA..

    ReplyDelete
  2. 2 kali dah entry pasal sy..
    wahahaha!!..

    ReplyDelete
  3. hohoho rose tue..bangga aku kalo dapat..hehehe

    ReplyDelete
  4. to babyrexa89..
    pasni xnak r talk bout u..
    huuhu..
    =p

    ReplyDelete
  5. to hafizah..
    hurmm..bangga kalo dpt rose??
    tp,malu jugak time tu..
    sume tengok!!
    ahaha..

    ReplyDelete
  6. betul tu fizah!!..
    mesti best giler kan..
    hoping got someone like that too..
    hek3..

    ReplyDelete
  7. huhuu...
    sabarlaa..
    nnt aderlaa korg punye prince charming akan bg roses...
    =))

    ReplyDelete
  8. hoping jew..
    p xnak la sis..
    hek3..
    x seswai kalau dapat..
    keh3

    ReplyDelete
  9. lorr..np plak xsesuai kalo dpt??
    huhuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...