17 February 2009

"kenapa buat blog??"


salam semua..hurmm, dah lame tak update blog..actually, skrg nie tgh sibuk ngan mcm2 perkara + im so lazy.hihiiii....ermm, nak cite per kali nie ekk.lets me share u sumthing.last week, my fren ask me kenapa na buat blog???asalnye xnak gtau the reasons y i have a blog.tapi, xpelah.coz ramai sgt yg asyik tanya, juz story jerlaa....

i started buat blog ni, awal bulan januari selepas...hurm..(xperlula ku nyatakan perkara sebenar).berblog ni macam my diary.but, i hate write the diary.tp for me, berblog ni sumthing yg different.in my blog, i share everythings.but, masih ade sesuatu dilubuk hati ini yang tidak pernah diluahkan di sini.biarlah ia kekal menjadi rahsia...

i think my blog tidaklaa begitu peribadi utk dikongsi bersama. na tak kisah kalo xramai viewers, na tak kisah jika entri dlm blog tiada komen.na cume meluahkan apa yang na rasa...selepas ditaip dan dipublish, na amat berpuas hati kerana dpt melepaskan sumenya di sini..

so, harap sape2 yg bace blog nie, dpt menerima diri ini seadanya.jgn slh phm knp diri ini berblog.niatku hanya ingin berkongsi cerita..itu sahaja..bukan nak menunjuk-nunjuk atau mengaibkan sesiapa....sharing is caring..hehee..


4 comments:

  1. betul tu..
    malas nak bg komen sbnarnya..
    hek3..

    ReplyDelete
  2. sharing is caring...
    caring is loving....

    so sweet............

    ReplyDelete
  3. hurmm...mcm kenal je ayat tu..
    =))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...