30 January 2009

last minute


now, memang betul2 hols mode laa...heeehe...semuanya jadi malas nak buat....malas nak update blog, malas nak buat assignment (nasib baik 1 jer..hihihii), malas nak siapkan tutor, malas nak study (yg tu mmg dh cnfrm xkan buat) n everythings laa...hehe..bile lagi nak boleh cuti lame2 nie...so, hargailah cuti seminggu nie....ehhee...nanti dah makin bz ngan lecture, tutorial, assignments, micro teaching n bla bla.......wahh...cant imagine what will happen to me after dis hols....huhu...busyyyyyy!!!!!

hurmm...malas2 pun kena jugak siapkan assignment literature, cari info utk assignment listening n speaking skills and siapkan tutor.....hhuuuhuu...biasala laa buat keje last minute....mmg habit tu x boleh nak ubah...i dunno why...may be dah melekat dlm diri nie kot..sudah menjadi kebiasaanku...siapkan assignment last minute, study last minute, buat sume keje last minute....hehe...n i'm sure korang ade jugak mcm tu kan....padahal banyak mase lapang, tp sume benda nak buat last minute...dat's me....but, i will make sure all my work will done very well...dat is my prinsip...=))

sem lepas, i got experience buat assignment last minute smpai xtido...hehe...padam muke!!yang bagusnya not me alone...but, wit my frens...reena, diane n ernie...hehe...tension giler mlm tu...dahla ngan soalan assignment yang x brape paham...punyelah payah nak cari isi....n bla blaa....alasan jer tu...hhee..but, finally we done it...very well??!!!hurmm...i think soo....hihiii

dis sem kena buat micro teaching lagi...waaaa.....mesti pening kena pikir nak mengajar pe n nak buat aktiviti pe nnt...hushh....lesson plans lagi...yang ni x boleh buat last minute....hehe...kena prepare awal2....hurmm...juz go on jer....one day i'll be a teacher....haha...really???hurmm....dunnoo...juz wait...hihiiii


MySpace



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...