31 January 2009

end of january


today 31st january....so, bye2 januari MySpace
hurmm...banyak betul kenangan dlm bulan januari nie...ape yang telah berlaku, biarlaaa ianya menjadi kenangan...i should turn it into memory....


dah sebulan usia blog nie.hurmm...i started tulis my blog since 1st january..but, knape tiba2 jer buat blog???huhuuuu...i dunnnoo...i'll tell u later..dah 31 posts..woowwww...i think not bad...heheee...best jugak ader blog nie...i likeeeee it!!!!

i've sumthing to share wit u...mesti korang suke main buaian kan...hehe...tp, buaian mcm mane korang selalu main???ader ke macam buaian my sis nie...hehe.....tapi,,



buaian mcm mane tu?????



MySpace


ini buaian yang dimaksudkan tu....





buaian ni kat umah tok (my grandma)...hehe..xtaula sape yang reka buaian mcm tu... "kusyen" tu pelampung tau...eheehe..tp, budak2 kecik2 jer boleh duduk coz dahan pokok tu xkuat mane pun...hehe..bile2 ms jer boleh patah...

kazen2 yang datang, wajib tau main buaian nie...ehhe...kadang2 tu berebut nak main...hihiii...i also want try...but, paham2 jerlaa...dah besar...xde space nak duduk

MySpace





2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...